Medlemsarrangement med Erik Clausen

Arrangementet har været.

Endnu en god oplevelse for dem der var med.

 

Inspiration

Fra den ene hjernehalvdel til den anden, - et talkshow af og med Erik Clausen

 

Talkshowet "Fra den ene hjernehalvdel til den anden" ligger i landskabet mellem foredrag og underholdning. Med arme og ben prøver jeg at fortælle lidt om mit eget liv, mine egne oplevelser i den kulturelle verden, og lidt om hvad det er for nogle tricks man som gøglere, kunstnere og filminstruktør bruger når man skal kommunikerer med folk, - jeg vender tingende på hovedet! Alting er omvendt! Er den normale nu også så normal?

 

Her er den smukke måske ikke så smuk, og den grimme meget mindre grim end vedkommende selv rendte rundt og troede. Her bliver der udstillet det fantastiske "kontrolapparat", dødbiderne bruger til at kontrollerer medmenneskerne med og begrænse deres livslyst og frie fantasi, - nemlig at sprede frygt, skræk og rædsel, få folk til at føle sig forkerte for tykke, for tynde, for grønne, for blå. Det sætter jeg "billede" på og holder ligesom et "spejl" op, hvor publikum kan se sig selv, men fra en anden vinkel end de plejer at se sig selv.

 

Egentlig synes jeg selv, at det er en ret alvorlig sag jeg fortæller om, men når jeg fremstiller det her såkaldte foredrag for publikum, på min måde, sker der det, at de skrubgriner. Det har nemlig humoristiske bivirkninger og tårefremkaldende konsekvenser, når jeg spidder det selvhøjtidelige, forfængeligheden, og ikke mindst mandens trang til selvhævdelse.

 

Jeg kommer vidt omkring og det skyldes ikke, at jeg er særlig klog, men jeg er allerhelvedes nysgerrig. Jeg kommer ikke for at virke belærende, det har vi folk til, men jeg kommer for at dele noget af det mentale overskud jeg har bevaret lige fra jeg var barn af, og det er dybest set det som det går ud på, det mentale overskud er til fri afbenyttelse og må meget gerne kopieres.

 

Venlig hilsen

Erik Clausen    

 

Erik Clavsen