Bestyrelseskursus i Køge

Invitation til Bestyrelseskursus

 

At være valgt til en bestyrelse i en af institutionerne under Frie Børnehaver og Fritidshjem er en spændende og udfordrende opgave. For at give vores bestyrelser den bedste start på bestyrearbejdet, inviterer vi til en spændende aften med relevante temaer om bestyrelsesarbejdet.

 

Målgruppen

Er du/I ny i bestyrelsesarbejdet, ny formand for bestyrelsen eller vil du/I gerne have opfrisket viden om bestyrelsesarbejdet, skal du/I melde dig/jer til bestyrelseskurset på frie.dk.

Det er vores erfaring, at det er en god ide at melde hele bestyrelsen til bestyrelseskurset. Det er en god anledning til at få en fælles præsentation og gennemgang af bestyrelsens opgaver og ansvarsområder.

 

Emner

I løbet af kurset er der fokus på bestyrelsens opgaver og ansvarsområder, vedtægter og forretningsorden i en selvejende institution, bestyrelsens arbejdsgiveransvar i forhold til leder og medarbejdere, bestyrelsens økonomiske og juridiske ansvar. Desuden en præsentation af hvilke fagligheder bestyrelsen kan trække på i Frie Børnehaver og Fritidshjem.

Der bliver mulighed for at få input til egne udfordringer i bestyrelsesarbejdet og en masse gode fif, til at etablere den gode bestyrelse. Vores dygtige medarbejdere bringer historier og cases med, så undervisningen bliver både levende og aktuel.

 

Forplejning

Frie Børnehaver og Fritidshjem byder på forplejning, så ingen vil gå sultne hjem.

 

Tidspunkt og sted

5. november 2013, kl. 17.00 - 21.00. Teaterbygningen, Bag haverne 1, 4600 Køge

 

Pris

Deltagelse er gratis for Fries bestyrelser.

 

Tilmelding

Tilmelding foregår på vores hjemmeside frie.dk.

 

Vel mødt i Frie Børnehaver og Fritidshjem.

 

Spørgsmål

Hvis der er spørgsmål ring til Kirsten Porse tlf. 3338 4157